Najlepsze śniadania nad Bałtykiem
Luksusowy, 5-gwiazdkowy Radisson Blu Resort w Świnoujściu słynie nie tylko z przepięknych widoków na Bałtyk, ale także z wyjątkowych śniadań. Super Breakfast Buffet to bogaty wybór starannie wyselekcjonowanych potraw, który zaspokaja najbardziej wyszukane gusta.
Koncept śniadaniowy Super Breakfast Buffet to przede wszystkim szeroki wybór zmieniających się sezonowo dań – zarówno z kuchni kontynentalnej, jak i północnoeuropejskiej oraz amerykańskiej. Standardowe pozycje w porannym menu restauracji Larder, przyciągające nieustannie gości to m.in.: najświeższe, chrupiące pieczywo, jajecznica na boczku, wędzony łosoś oraz mnóstwo słodkich frykasów, takich jak gofry, czy naleśniki. Śniadaniową wizytówką hotelu są jajka po wenecku zapiekane w cieście francuskim z boczkiem. Na najbardziej wymagających gości czekają śniadania serwowane w kawiarni mieszczącej się na 13. piętrze hotelu. Warto też zaznaczyć, że do kuchni Radissona trafia mnóstwo polskich eko-produktów – oleje, mięsa, wędliny i ryby od miejscowych producentów, a także plastry miodu.