Weekend z szefami kuchni
Oferta dostępna między 22.03 a 24.03
Zapraszamy na ucztę dla oka i podniebienia.
W ten weekend zagoszczą u nas:
- Jakub Steuermark – doradcta kulinarny Oerlemans Food. Od ponad dwóch lat gospodarz kuchni w niedzielnym wydaniu programu Pytanie na Śniadanie w TVP2, gdzie gotuje zgodnie ze sobą i ideą Comfort food.
- Gerard Rytter – Brand Chef Develey Polska. Swoją pasją z sukcesami zaraża innych, bo wierzy, że poszukiwanie dobrego smaku to przygoda, którą warto przeżyć, zdobywając doświadczenie i ucząc się od najlepszych.
- Radosław Marcin Szulc – szef kuchni Restauracji La Bibliotheque w Hotelu St. Bruno**** Jako lokalny patriota, to co ciągle odkrywa, stara się łączyć z kulinarnymi wspomnieniami z dzieciństwa.
- Ireneusz Koniuszek – szef kuchni restauracji Refektarz w Zamku Ryn**** Jego wieloletnie doświadczenie pozwala na umiejętne komponowanie dań i tworzenie prawdziwych dzieł kulinarnych.
- Michał Karol Soliwoda – szef kuchni w Hotelu Natura Mazur Resort & Conference w Warchałach. 19 letnie doświadczenie pozwala mu na komponowanie wyjątkowych dań, z lekkością łączy smaki staropolskie i międzynarodowe.
- Mariusz Gachewicz – szef kuchni w restauracji Kolumnowej w Zamku Gniew****. W obecnej chwili szkoli się w cukiernictwie, gdyż twierdzi "że jeśli nic się nie dzieje, a my się nie rozwijamy, to znaczy, że się cofamy...".
Zrób rezerwację na pełen weekend i skorzystaj z rabatu - 100 zł NA POBYT
Pobyt na 2 doby zawiera:
- powitanie Gości słodkimi wypiekami z hotelowej cukierni
- noclegi w komfortowych pokojach w butikowym stylu
- śniadania w formie bufetu ze stacją live cooking z udziałem szefów kuchni
- autorska obiadokolacja szefa kuchni Restauracji La Bibliotheque – piątek
- obiadokolacja z szefami kuchni – bogaty bufet przekąsek typu finger food, 5 setów dań: przystawka zimna, przystawka ciepła, zupa, danie główne, deser, welcome drink
- zwiedzanie Twierdzy Boyen z przewodnikiem – fortyfikacja wojenna oddalona 500 m od hotelu – sobota
- happy hours w klubie nocnym – drinki w promocyjnych cenach
Ponadto nieodpłatnie w ramach pobytu oferujemy:
- nieograniczone korzystanie w godzinach otwarcia z kompleksu Wellness w tym: basen o długości 17m, atrakcje wodne, zatoki wodne, sauna fińska, leżaki i ręczniki basenowe
- bezpłatny parking dozorowany 24h w miarę dostępności miejsc
- dostęp do Internetu 24h (WiFi) oraz dostęp do Internet Café 24h
- wstęp do hotelowego klubu nocnego z dyskotekami w wybrane dni
- przechowalnia bagażu
- bilard, piłkarzyki, stół do ping ponga
- bawialnia dla najmłodszych
Cena nie zawiera opłaty klimatycznej w wysokości 2 zł/dobę/osobę, która jest dodatkowo płatna.
Uwaga: Hotel rezerwuje sobie prawo do swobodnej zmiany cennika w zależności od obłożenia Hotelu w danym okresie.
od 322 zł
os. / noc
Hotel St. Bruno
Hotel St. Bruno to odrestaurowany zamek z XIV w., w którym łączą się style lat 20 i 30 w bogate, butikowe wnętrza, które zachwycają swoją oryginalnością i urzekają swoim pięknem. Położony w sercu Mazurskich Jezior, nad kanałem Łuczańskim stwarza ogromne możliwości do spędzenia zarówno aktywnego jak i spokojnego wypoczynku nad brzegami pobliskich wód i lasów. Hotel St. Bruno to pierwszy, w pełni klimatyzowany obiekt na Mazurach. Posiada Medi. SPA, basen z masażami wodnymi, jacuzzi, saunę, kręgielnię, bilard, klub nocny, winiarnię, restaurację „La Bibliotheque” oraz różnej wielkości sale konferencyjne wyposażone w profesjonalny sprzęt multimedialny.