Chef’s Collective
Chef’s Collective to nowa inicjatywa trójmiejskich szefów kuchni. W skład kolektywu wchodzi czwórka specjalistów od kulinarnego rzemiosła. Przedsięwzięcie to będzie niebanalnym rozwinięciem tego, co Rafał Koziorzemski, Rafał Wałęsa, Paweł Dołżonek i Jacek Koprowski robią na co dzień w swoich restauracjach. Począwszy od 25 stycznia i kolacji „DIRTY DANZIG” zabiorą Was w kulinarną podróż po starym gdańskim porcie, w Sztuczka Bistro odświeżymy potrawy królujące w nadmorskich kurortach w czasach PRL, następnie hyc do krainy czarów, aby 26 kwietnia zakończyć projekt w Majątku Ziemskim Ciekocinko,
O dobór trunków zadba Paweł Zduniak, a całość utrwali na zdjęciach Joanna Ogórek.
Kalendarz kolacji :
25 stycznia 2019 r. – Fino (Gdańsk)
1 marca 2019 r. – Sztuczka Bistro (Sopot)
29 marca 2019 r. – Biały Królik (Gdynia)
26 kwietnia 2019 r. – 1906 Gourmet Restaurant (Ciekocinko)
Cena kolacji:
- kolacja: 215 zł / os.
- dobór alkoholi: 89 zł / os.
Zapraszamy również do skorzystania z wyjątkowej oferty na pobyt w Pałacu Ciekocinko dla uczestników kolacji Chef’s Collective w terminie 26 kwietnia 2019 r.:
- Pokój Standardowy w Powozowni ze śniadaniem dla dwóch osób – 300 zł brutto za dobę
- Pokój Superior w Pałacu ze śniadaniem dla dwóch osób – 400 zł brutto za dobę
REZERWACJE: tel.:+48 608 002 220 | email: hotel@palacciekocinko.pl
Serdecznie zapraszamy!
Pałac Ciekocinko
Pałac Ciekocinko Hotel Resort & Wellness to szczególne miejsce, w którym piękno natury łączy się z zabytkowymi walorami obiektu w sposób, który każdą spędzoną tu chwilę czyni wyjątkową. PAŁAC oddaje do dyspozycji Gości 28 luksusowych apartamentów, odrestaurowanych z niespotykaną dbałością o detal. POWOZOWNIA utrzymana w stylu Cottage & Sea, to kolejna propozycja zakwaterowania na terenie kompleksu i zarazem drugi biegun wypoczynku - jasne wnętrza, komfortowe pokoje, kameralny i niezobowiązujący charakter obiektu.
Pałacowa ‘1906 Gourmet Restaurant’ oferuje wykwintne propozycje tradycyjnej, polskiej kuchni w nowej odsłonie. Herbaciarnia to przyjemność smakowania świeżo wypiekanych bułeczek i najsłodszych marmolad, w towarzystwie aromatycznej kawy lub herbaty. Sezonowy Taras Letni to królestwo przekąsek, deserów i koktajli a ‘Luneta & Lorneta Bistro Club’ kusi wybornym Bordeaux i zaprasza na degustację nowego Moet & Chandon. Na Gości czekają również liczne atrakcje z dziedziny Sport & Leisure a także przestrzeń na eventy firmowe i prywatne.